CSOMAGJAINK

Csomag ajánlataink a Disznótoros és a Csapatépítő csomagon kívül a szállás árát NEM tartalmazzák, ezek az éj/fő áron felül igénybevehető szolgáltatásaink.Csomag szállás nélkül nem foglalható.
Édes kettes
Édes kettes csomagunkat azoknak ajánljuk, akik lazításra vágynak és kiszakadnának a felgyorsult hétköznapok pörgéséből

A csomag tartalma: 

Egy üveg behűtött pezsgő vagy bor, mely előre egyeztetve igény szerint választható (édes/félédes/száraz, vörös/rozé/fehér). Rózsaszirmok bekészítése az ágyra. Érkezéskor welcome drink.

 

Ár: 25.000 Ft/2 fő/1 éjszaka

A csomag ár tartalmazza a szoba árát. A csomagot kizárólag 18 év felettiek foglalhatják. További éjszakák 10.000 Ft/fő/éj áron foglalhatók. A bekészített csomag egy alkalomra szól.

Szauna szeánsz

Szaunánk jelenleg építés alatt áll.

A csomag ár nem tartalmazza a szoba árát. A szeánszon a tartózkodás alatt térítésért cserébe többször részt lehet venni.
Disznótoros
Egy igazán kellemes hétvégét kínálunk finom falatokkal, korlátlan pálinka és forralt bor fogyasztással a disznóvágás napján és helyben készült disznótoros ételekkel. Szabadtéri programot régi hangulatú, kellemes környezetben a Szelidi-tó partján. Ajánlatunk októbertől márciusig foglalható.

A csomag tartalma:

2 éjszaka szállás stílusos, modern szobában melyhez saját fürdőszoba tartozik. Érkezéskor vendégváró pogácsa, forralt bor és forró tea. Érkezés napján vacsora (választott étel megbeszélés szerint.) A disznóvágás napján: bőséges disznótoros svédasztalos reggeli, malac pecsenye, orjaleves főtt hússal, töltött káposzta, rétes.
Disznóvágás reggelén 7:30-tól 21 óráig korlátlan pogácsa, pálinka, forralt bor, csapolt sör, ásványvíz és forró tea fogyasztása. Távozás napján bőséges reggeli. Távozáskor összekészített csomag az előző napi disznóvágásról. Szauna és jacuzzi használata.

Minimum létszám 18 fő felnőtt
Ár: 50.000 Ft/fő
Gyermek: 25.000 Ft/fő (6 éves kortól 14 éves korig)
6 éves korig ingyenes.
Az ár tartalmazza a szoba árát.

Csapatépítő

2 éjszaka szállás, svédasztalos reggeli.

25.000 Ft/fő

A csomag ár tartalmazza a szoba árát.

Gasztrocsomag
Finom, házias vacsora. 

Legyen a pihenésé a főszerep, a főzésről mi gondoskodunk!
Válasszanak ínycsiklandó házias, magyaros ételeink közül, mint például halászlé, pörkölt,
újházi tyúkhúsleves, sült ételek vagy bármi, amit megkívánnak.

A kiválasztott ételre kérjen árajánlatot!
A csomag 12 főtől rendelhető és az ár nem tartalmazza a szoba árát.

Puszta csomag
Farmlátogatás lovaskocsin.

A pusztába érkező vendégeket csikósok fogadják. Ezután vendégvárás: zsíros kenyérrel, lila hagymával, tájjellegű borokkal, valamint almalével és szódavízzel kínáljuk a vendégeket.

A kínálás után elkezdődik a lovasbemutató, melynek során bepillantást nyerhetnek ember és ló évezredes, titokzatos kapcsolatába. Múltat idézően „négy ökör lassacskán” ballag el a közönség előtt. A csikósok és lovak csodálatos összhangja, a négyesfogat-hajtás eleganciája, a „pusztatizes” lélegzetelállító látványa emlékezetes élményt jelent az idelátogatóknak. Próbát tehetnek lovagolásból és szamaragolásból a vendégek is.

Különleges élmény vendégeinknek a kocsikázás az érintetlen pusztába, melynek során megismerkedhetnek a kunsági puszta és a kalocsai Sárköz találkozásának sajátos flórájával és faunájával, s közben megcsodálhatják a ménes robajló vágtáját.

A kocsikázás keretében a pásztorálláson „szép juhászné” frissen sült pogácsával és barackpálinkával kínálja a vendégeket.

Ár:
Felnőtt (15 éves kortól): 3.800 Ft/fő
Gyermek 4-14 éves korig: 2.000 Ft/fő,
4 éves kor alatt ingyenes

A programot minimum 6 fő résztvevővel tudjuk indítani.
A csomag ár nem tartalmazza a szoba árát.